Loading...
Home-oud2023-09-22T08:49:17+00:00

RETRO MIRROR BOOTH

De photobooth, wie kent hem niet?!
Met een rustiek ontwerp en voorzien van een spiegel combineert de Retro Mirror Booth klassieke charme met innovatieve technologie.

Retro Mirror Photobooth maakt elk feest zoals een bruiloft, Babyshower, Verjaardag, bedrijfsfeest of ander evenement compleet! Met de PhotoBooth kunnen jouw gasten zelf foto’s maken met leuke props of achtergronden in verschillende variaties.

Alles foto’s worden digitaal opgeslagen en de foto’s kunnen automatisch worden afgedrukt door de professionele fotoprinter. Het foto materiaal geeft een geweldig beeld van het feest of evenement en laat leuke herinneringen achter zowel digitaal als afgedrukt.

Hoe gaan we te werk?

Wil je de Retro Mirror Photobooth op jouw bruiloft, feest of evenement ? Bekijk hieronder hoe wij te werk gaan.

Extra opties

Er zijn vele extra opties mogelijk bij het huren van de Retro Mirror Photobooth. Hieronder zetten we ze voor je op een rijtje. Heb je zelf nog andere ideeën? Laat ze aan ons weten!

  • Achtergrond
  • Green screen software
  • Onbeperkt printen
  • Props
  • Professionele Party-Fotograaf

Wat zeggen onze klanten?

Benieuwd naar de mening van andere? Bekijk ze hieronder

Mayke & Jeroen

Lekker makkelijk en ongedwongen. Ze dachten fijn mee over het halen en brengen van de photobooth. Heel leuk persoonlijk vormgegeven fotostrips, en lekker onbeperkt in aantal. Prijs is heel redelijk voor wat je ervoor krijgt. We kunnen nog lekker lang nagenieten van de digitale foto’s die we nagezonden kregen. Echt super flexibel en goed geregeld.

Kirsten & Robbin

Super leuke Photobooth. Er werd met veel plezier gebruik van gemaakt door jong en oud. Foto papier meer dan genoeg. Prima service, hele dag was er iemand aanwezig en een kleine storing was zo opgelost. Keurig geplaatst en weer afgebroken.
Top geregeld!!

Burendag

We huurde de photobooth voor burendag. Echt een geweldige activiteit om buren te leren kennen. Super fijne samenwerking, goede communicatie en flexibel. Ik raad de Retro Mirror Photobooth echt aan! Nogmaals bedankt voor alles.

Veelgestelde vragen

De antwoorden op de meest gestelde vragen

Ja! er is minimaal 1 stopcontact nodig.

De Photobooth is voorzien van een professionele spiegelreflex camera en een studioflitser. De foto’s mogen dus naar verwachting van hoge kwaliteit zijn.

Ben je zelf creatief en wil je zelf het foto kader maken? Dat is geen probleem. We sturen je een lay-out op waarin je het kader dan kunt maken en aanleveren.

Voor opdrachten buiten de provincie Groningen, Friesland of Drenthe vragen wij €0.21 per km.

Reserveren

Interesse in onze Retro Mirror Photobooth ?

Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan. Na het ontvangen van de offerte zal de datum 7 dagen gereserveerd blijven. Zo kun je nog even rustig de boel overlezen voor je de booth definitief boekt, wel zo makkelijk!

Bedankt voor de aanvraag. We komen zo snel mogelijk erop terug.
Er is iets mis gegaan. Probeer het later opnieuw.
Go to Top